Kulturtältkåtan ska ge utrymme för möten och olika kulturyttringar i hjärtat av Jokkmokks vintermarknad, så långt det är möjligt under ett online-event. Vi ger genom olika filmklipp dig möjlighet att höra musik, se konsthantverk eller delta i en kortare workshop. Grundtanken består sedan förra året, så vi satte upp en tältkåta på stora scenen på Folkets Hus i Jokkmokk, där vi spelade in ett antal kortare konserter under januari, som du nu kan se och lyssna till under markndasdagarna online. Filmer spelade också in från en tältkåta med levande eld i min trädgård. Deltagare i Kulturtältkåtan är projektledare, samarbetspartners och lokala artister som fått möjlighet att uttrycka sin konst och delta i marknaden trots att den sker online. Du kan se några av mina bilder från förberedelserna på Instagram.

Se även: www.ninanordvallvahlberg.se